mandag, marts 05, 2007

Creative Commons - spotkursus

Onsdag 19 - 20.30, d. 28. marts 2007

Med en Creative Commons licens, kan ophavsmanden give brugere en række rettigheder til at anvende værket uden at brugeren skal indgå individuel aftale med ophavsmanden. Med Creative Commons licenserne kan ophavsmanden forbeholde sig visse rettigheder, herunder for eksempel retten til at blive krediteret i forbindelse med brugen af værket. Ophavsmanden kan også forbeholde sig retten til kommerciel udnyttelse af værket.

Spotkurset afvikles ud fra en tre-trins model:
1. Et praksiseksempel fra undervisningen (aftalt på forhånd med en eller to undervisere). Eksemplerne skal ses som inspiration til undervisningsaktiviteter, der integrerer den aktuelle teknologi.
2. Spørgsmål til funktioner, dels på grundlag af undervisernes egne erfaringer med brugen (spørgsmålene stilles evt. som en kommentar til denne post) og dels inspireret af praksiseksemplet.
3. Kom godt i gang: praktisk brug af programmet og individuelle forslag til, hvordan man arbejder videre.

Det forventes, at tilmeldte kursusdeltagerne følger kurset fra trin 1, mens deltagelse i trin 2 og 3 er efter behov. Tilmelding sker som en kommentar til denne post senest onsdag d. 21. marts 2007.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tilmelder mig kurset, fordi rygtet siger, det var smadderfedt!

Hanne sagde ...

Desværre - må vi aflyse grundet mangelende tilmeldinger.