onsdag, juni 27, 2007

Ny bog til pædagoguddannelsen

Onsdag den 26. september fra omkring frokost til fredag den 28. september til frokost er der faglig dag for danskunderviserne på pædagoguddannelsens netværk i det nye fag 'dansk, kultur og kommunikation'. Det er Hjørring seminarium (Mogens Jørgensen), der har staffen i år, og der vil være hotelovernatning enten i Hjørring eller evt. i Skallerup Klit Feriecenter.

I indbydelsen fra Mogens Jørgensen til årets netværksmøde nævnes "Dansk, kultur og kommunikation - et pædagogisk perspektiv", som er en ny grundbog, der udkommer ultimo juli.

Mogens Sørensen, der er redaktør for bogen har aftalt med Akademisk Forlag, at alle, der inviteres til arrangementet, også skal tilbydes et læseeksemplar af bogen. Hvis du har lyst til at modtage bogen, bedes du derfor sende en e-mail med modtageradress til Vibeke Nørgaard . Har du andre kollegaer, der skal undervise i faget, gælder tilbuddet naturligvis også dem!

Særligt interesserede kan allerede nu få tilsendt en kopi af det korrekturlæste manuskript, og så vil bogen naturligvis følge senere. Læs evt. mere om bogen,

Ingen kommentarer: